fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Accesorii puse pe joaca pentru pasionatii de carti online

blue_qNu stiu cat ati auzit de , pentru ca nici noi, ce-i drept, nu am mai avut alt contact vizual cu acest nume. Insa, din prima de cand am vazut minunatiile reunite sub acest nume m-am gandit la voi, prietenii nostri si ai cartilor. Am asociat foarte usor umorul si imaginea debordanta a accesoriilor Blue Q, cu seriozitatea tipica unui cititor feroce: nu lasa cartea din mana pana nu o termina. Si apoi, drept premiu, incepe o alta carte… Cred ca astfel de mici accesorii haioase ar putea fi repere, borne care sa marcheze citirea unei carti importante in viata noastra.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://bit.ly/16eJ1it”]Vezi aici toate accesoriile Blue Q[/button]

Blue Q a fost infiintat in 1988 si a plecat de la premisa sa nu faca niciun fel de compromis in ceea ce priveste manufactura produselor si sa foloseasca doar materiale de calitate superioara.

Create cu un umor sarcastic tipic anilor 1960, inspirate de ilustratiile japoneze din 1920, de viata agitata si multicolora a Hong Kongului, produsele Blue Q sunt considerate a fi cele mai funky si mai originale si sunt ideale pentru prietenii care stiu ca “din gluma se spune adevarul”.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Evenimentele lunii mai din libraria Humanitas de la Cismigiu

Next Article

35% reducere la cartile autorului Lucian Boia

Related Posts

Total
0
Share