fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

In acest week-end am chef sa ma lupt cu niste vrajitoare. Ce carti imi recomandati?

witch_reading_bookPentru acest week-end mi-a venit in minte sa-mi “omor” timpul liber luptandu-ma cu niscaiva vrajitoare. Si cum astfel de creaturi traiesc mai ales prin carti, clar ca va trebui sa ma inarmez cu macar o carte buna si sa incerc sa o dovedesc. Greu este insa cu alegerea. Daca terenul de lupta este unul cunoscut (confortabilul colt de citit de acasa), titlul si autorul nu-mi dau pace in acest moment.

Daca ai dus si tu o asemenea lupta de curand (sau nu) rogu-te sa-mi dai o mana de ajutor si printr-un comentariu sa-mi spui ce titlu imi recomanzi, dar si de ce. Iti dai seama ca trebuie sa fie un comentariu convingator, nu ma iau eu in lecturi cu orice vrajitoare :)

Uite-asa ajung eu sa vreau un weekend magic, ceea ce, bineinteles, va doresc cu bookurie tuturor.

Uite ce carti am gasit eu, nu m-am hotarat inca pe care sa o si atac. Astept si comentariile voastre. Multumesc!

bogdan
Total
0
Shares
1 comment
  1. Vrajitoarea din Portobello- Paulo Coelho, mi-a imprumutat-o o prietena si dupa ce am citit-o, am cumparat-o si eu. Mi-a placut foarte mult, mai ales ca personajul principal este o tiganca adoptata din Romania.

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Carti cu Libertatea: "Ingerul intunericului" de Sidney Sheldon si Tilly Bagshawe

Next Article

Reducerile zilei. 9 ianuarie 2015

Related Posts

Total
0
Share