fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Adevăr, de Hector Macdonald (Editura Publica, 2021)

Hector Macdonald

Hector Macdonald este expert în comunicare narativă de business. A colaborat cu liderii unora dintre cele mai mari corporaţii din lume, care activează în domenii diverse, cum ar fi servicii financiare, tehnologie sau sănătate.

 Autorul și-a petrecut mare parte din carieră cercetând modurile în care două afirmații complet adevărate despre același lucru pot face impresii complet diferite asupra oamenilor care le ascultă.

“Un ghid captivant și la obiect despre cum să devii un consumator și un producător mai exact de informație.” – Adam Grant

„Ca expert în alegeri, cred de multă vreme că alegerile ne definesc. Această carte arată că decizia de a spune adevărul este o opțiune care modelează în mod unic ceea ce suntem. Deși este ușor să presupui că actul de a minți este mai complicat decât cel de a spune adevărul, alegerea de a spune adevărul poate fi la fel de complexă, dacă nu chiar mai complexă. Această carte nu este doar despre spunerea adevărului, fiind mai degrabă un ghid de gestionare a deciziilor grele care conduc la adevăr.” – Sheena Iyengar, autoarea cărții The Art of Choosing

Cartea Adevăr combină arta povestirii cu sfaturi practice și multe studii de caz surprinzătoare, amuzante, care te pun pe gânduri despre modul în care adevărurile spuse de cei din jurul nostru ne infuențează mentalitatea și acțiunile.

Macdonald amintește de “adevăruri concurente” și subliniază că aceste adevăruri pot fi folosite atât constructiv, cât și amăgitor de afaceri, media, politicieni, publicitari și chiar de oamenii obișnuiți care poartă conversații obișnuite.

„Într-o perioadă în care adevărul este luat cu asalt, Hector Macdonald este aici pentru a-l apăra. Oferă îndrumări limpezi și convingătoare pentru a deveni un consumator și un producător de informație mai riguros.” – Adam Grant, autorul cărților A da și a lua și Originalii.

Cartea Adevăr, de Hector Macdonald a apărut la Editura Publica și poate fi comandată online, cu reducere, de la Elefant sau Cărturești.

Silvia Filip
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
O istorie politică a lumii

O istorie politică a lumii. Trei mii de ani de război și pace, de Jonathan Holslag (Editura Litera, 2021)

Next Article
Domnișoara Miau

Domnișoara Miau, de Annie M.G. Schmidt (Editura Arthur, 2021)

Related Posts

Total
0
Share