fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Adevar sau provocare, de Lauren Frankel

Adevar sau provocareEditura Trei ne aduce Adevar sau provocare, de Lauren Frankel,  o noua carte interesanta in colectia Fiction Connection Young. Ne este o editura tare draga, gasiti la noi pe blog multe recenzii la cartile Editurii Trei.

Cartea este deja in librarii, o puteti cumpara si online, cu mare reducere, de aici.

Cateva cuvinte despre Adevar sau provocare, de Lauren Frankel

Un debut remarcabil despre o fata aflata la varsta critica a adolescentei si un parinte disperat sa afle adevarul inainte de a fi prea tarziu.

Callie e acuzata ca se comporta agresiv cu colegii ei, dar Rebecca stie ca fata blanda pe care a crescut-o trebuie sa fie nevinovata.

Dupa ce este absolvita de vina, Callie incepe sa primeasca amenintari de la cea care a acuzat-o…

Lauren Frankel a studiat limba engleza la Vassar College. Lucrand ca educatoare, apoi ca bibliotecara, a derulat programe dedicate copiilor atat in Statele Unite, cat si in Marea Britanie.

Este absolventa a masteratului de Creative Writing din cadrul Universitatii East Anglia, unde i-a fost acordat Premiul David Higham. S-a nascut in Connecticut, SUA, iar in prezent locuieste in Anglia, alaturi de familie.

„Tulburatoare si plina de suspans, cartea lui Lauren Frankel analizeaza cu acuitate constrangerile adolescentei, cruzimea societatii – si cat de putin ne cunoastem copiii.“ – People

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
pachet Nemi

Cărți pentru copii: Pachet NEMI cu 40% reducere + câteva surprize

Next Article
ISIS. Armata jihadului

ISIS. Armata jihadului, de Michael Weiss și Hassan Hassan

Related Posts

Total
0
Share