fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cumpara cu reducere cartea “Adulter”, de Paulo Coelho

adulter-paulo-coelhoAnul 2014 ne aduce un nou roman semnat de vestitul autor Paulo Coelho, “Adulter”.

Cartea o poti cumpara cu reducere de la BookLand.

“Adulter” spune povestea Lindei, o sotie si mama care, desi stie ca e norocoasa, isi doreste mai mult de la viata. Asa ca atunci cand se intalneste cu un fost iubit, incepe o aventura neasteptata. Desi Paulo Coelho a reusit sa se abata de la genul de romane cu care ne-a obisnuit pana acum, asta nu inseamna ca nu se ridica la asteptarile unui fan Coelho. Adulter este o opera foarte surprinzatoare a lui Coelho daca o privim prin prisma familiaritatii.

“Adulter” scoate la lumina demonii fiecarei persoane, demoni pe care toti ii avem la un moment dat. Prin viata personajului principal, Linda si trairile ei interioare, prin sentimentele de insatisfactie, nemultumire si depresie, Coelho ne arata cum o alegere ne poate schimba cursul vietii.

La inceputul cartii, Coelho ne picteaza un tablou energetic si pozitiv al vietii Lindei, insa pe masura ce povestea progreseaza, imaginea colorata a vietii Lindei se schimba. In “Adulter, autorul ne prezinta lupta interioara a unei femei care nu este impacata cu viata si deciziile pe care le-a facut. Titlul romanului nu ii face cinste, acesta fiind doar un rezultat al conflictului interior al personajului.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Black Friday continua la Elefant cu numele de cod "Black Week" :)

Next Article

Biografii ale celebritatilor cu reduceri de pana la 70%

Related Posts

Total
0
Share