fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Ajută-mă să nu dispar, de Petronela Rotar (Editura Herg Benet, 2019)

Ajută-mă să nu dispar

Herg Benet a publicat recent cartea Ajută-mă să nu dispar semnată de Petronela Rotar. Dacă nu o urmăriți pe facebook sau pe blogul să ar trebui să o faceți. Petronela este un om tare fain, dar și o scriitoare pe care o apreciem foarte tare. Cărțile ei sunt și astăzi printre cele mai vândute titluri semnate de autori români, iar evenimentele la care participă lasă frumoase urme adânci în sufletele celor care vin să o asculte, să o vadă. Felicitări, Petronela!

În noaptea aceea, în acea primă noapte, m-a strîns în brațe spasmodic. Eram ca două ființe care se îneacă și se agață una de cealaltă ca să se salveze. Trebuie că asta făceam, fiecare avea nevoie de celălalt ca să nu cadă în propriul hău și să dispară.

Ajută-mă să nu dispar. În mintea mea se făcuse întuneric, un întuneric bun și nu-mi mai era frică de el. Nu trebuia să adormim. Trebuia să rămînem treji, pînă la capătul celălalt al nopții. Dar corpurile deveneau tot mai grele.

Nu trebuia să alunecăm în somn, nu trebuia să adormim, cine iubește nu doarme, tresăream, iar ziua părea tot mai departe, tot mai lipsită de strălucire. Ce ar fi putut aduce, cînd noaptea adusese deja totul, o iubire proaspătă ca un leș cald?

Cumpără cartea Ajută-mă să nu dispar, de Petronela Rotar, cu reducere, de la Elefant, Cartepedia sau Libris.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Chemarea tribului

Lansare de carte: Chemarea tribului, de Mario Vargas Llosa

Next Article
Best Seller Day

Best Seller Day la Elefant - reduceri mari la cărți

Related Posts

Total
0
Share