fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Ajuta-te singur in caz de atac de panica”, de Radu Vrasti [Editura ALL, 2015]

ajuta-te_singur_atac-de-panicaAtacurile de panica sunt cu siguranta o problema. Si una deloc frumoasa care neluata in seama te poate duce intr-o zona extrem de grava. Un psiholog bun te poate scapa de chestia asta, sau, macar, te poate face sa traietsi mult mai bine impreuna cu ea. Pana la psiholog, insa, ar fi bine sa iei in calcul si sfaturile din cartea pe care o prezentam aici.

Cartea poate fi cumparata cu reducere de aici.

“Ajută-te singur în caz de atac de panică” este o carte prietenoasă și accesibilă, destinată pentru a sprijini persoanele care au suferit sau suferă atacuri de panică. Aceste persoane caută de cele mai multe ori cu disperare un ajutor calificat, dar nu le este ușor să îl găsească.

Nu de puține ori „specialiștii” încearcă să profite de pe urma pacienților, căutând să îi „lege” de ei pentru a obține beneficii materiale. Cartea de față este scrisă din perspectiva unei persoane afectate de atacuri de panică – Veronica – și are menirea de a-i ajuta pe cititori să devină independenți de medic, să ducă o viață cât se poate de normală.

Bineînțeles, cartea nu elimină necesitatea consultării unui specialist atunci când cazul este grav, dar metodele și exercițiile expuse în ea sunt utile pentru orice pacient.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Mari reduceri la toate cartile in engleza de la Libris

Next Article

Reduceri de pana la 60% la carti de dezvoltare personala

Related Posts

Total
0
Share