fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Al cincilea val, de Rick Yancey – impreuna cu ziarul Libertatea

Al cincilea valDe astazi, 21 ianuarie, putem achizitiona romanul Al cincilea val de Rick Yancey impreuna cu ziarul Libertatea iar de pe data de 28 ianuarie apare al doilea volum al seriei Al cincilea val, Marea nesfarsita. Cartile vor fi disponibile la pretul de 19,99 de lei.

Cele doua carti pot fi cumparate si online, de la Libris.

Citeste si recenzia noastra la cartea Al cincilea val.

Despre cartea Al cincilea val:

O invazie extraterestra distruge omenirea in patru Valuri succesive de nenorociri. Dar Al Cincilea Val este cel mai periculos, pentru ca de data asta putinii pamanteni ramasi in viata nu stiu nici macar ce ii ameninta, cu atat mai putin cum sa infrunte pericolul. Cassie, o adolescenta curajoasa de 16 ani, are o singura dorinta: sa isi salveze fratiorul – iar pentru asta nu se da in laturi de la nimic.

Inaintea atacului, Ben Parish era un baiat obisnuit, dintr-un liceu obisnuit. Acum este soldat si se vede obligat sa aleaga intre a avea incredere si a deznadajdui, intre a se supune si a se razvrati, intre a-si face datoria si a-si salva prietenii, intre viata si moarte.

Romanul lui Rick Yancey este diferit de orice carte sau film despre extraterestri la care va puteti gandi. Al Cincilea Val este cu mult mai inspaimantator. Poate pentru ca pare atat de plauzibil. Mai aproape de noi decat am vrea sa credem. Un roman fascinant, indraznet, o capodopera a SF-ului modern.

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cărți ieftine: reduceri de până la 84% la cărțile a 4 edituri (+ transport gratuit)

Next Article

Reducerile zilei. 21 ianuarie 2016

Related Posts

Total
0
Share