fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Al zecelea cerc, de Jodi Picoult (Editura Litera, 2018)

Editura Litera a publicat in acets an o noua carte semnata de Jodi Picoult – Al zecelea cerc. O carte pe care o recomandam cu bookurie pentru lecturi viitoare.

Trixie Stone, o adolescenta de paisprezece ani, este indragostita pentru prima data. Eleva de liceu de nota zece, simpatica si populara printre colegi, ea reprezinta totul pentru tatal ei. Artistul de benzi desenate Daniel Stone ar face orice pentru a-si proteja fiica. Dar cand un act de violenta ii distruge inocenta, convingerile lui Daniel, un barbat in aparenta pasnic, sunt puse la incercare, in vreme ce propriul trecut socant, tumultuos, ascuns chiar de familia sa, iese la lumina. Tot ceea ce Trixie a crezut vreodata despre tatal ei pare a fi o minciuna, in timp ce Daniel se aventureaza in infern si inapoi, in cautarea razbunarii. Va fi legatura dintre ei pretul pe care va fi obligat sa-l plateasca? 

Al zecelea cerc – povestea unei familii departe de a fi perfecta si aflata in pragul distrugerii il captiveaza pe cititor de la inceput pana la sfarsit. – Publishers WeeklyJodi Picoult scrie cu atentie la detalii si surprinde magistral delicatetea si complexitatea relatiilor umane. – The Boston Globe

O poveste tulburatoare despre dragostea parinteasca, prietenie si pierdere. – The Washington Post

Picoult este o scriitoare extraordinar de talentata. – Stephen King

Picoult stapaneste la perfectie arta povestirii. – Associated Press

Romanul Al zecelea cerc, de Jodi Picoult poate fi cumparat online de la Elefant sau Libris.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Top Libris: cele mai vândute cărți în 2018

Next Article

Seară italiană dedicată cărții Sidereus nuncius sau Anunțul stelar, de Galileo Galilei

Related Posts

Total
0
Share