fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Alchimia energiei sexuale, de Mantak Chia

Alchimia energiei sexualeEditura Curtea Veche a publicat recent, în colecția Ezo, cartea Alchimia energiei sexuale, de Mantak Chia. dacă ești înclinat spre meditație cartea te poate ajuta să evoluezi. Scrisă într-o formă accesibilă, cartea ne prezintă învățături străvechi, lucruri care ne pot ajuta în regăsirea propriului echilibru.

Cartea poate fi cumpărată online de la Elefant, Libris sau eMAG.

Despre Alchimia energiei sexuale, de Mantak Chia

Mantak Chia isi indeamna cititorii la un trai responsabil, detasat de obsesiile materialiste ale vremurilor moderne si mai apropiat de structura profunda a fiintei umane. Cartea de fata reprezinta un mic compendiu de tehnici, meditatii si exercitii specifice taoismului, pe care insa le poate pune in aplicare oricine cu multa usurinta, indiferent de apartenenta religioasa ori de convingeri. In plus, imaginile ilustreaza fericit textul si inlesnesc intelegerea profunda.

Mantak Chia s-a nascut in 1944, in Thailanda, din parinti chinezi. Cand avea 6 ani, a invatat de la calugarii budisti cum sa se aseze si sa-si „linisteasca“ mintea. La liceu, a invatat box Thai traditional si curand a dobandit competente considerabile in Aikido, yoga si Tai Chi. A inceput sa studieze cu seriozitate modul de viata taoist, in timp ce era student in Hong Kong, ceea ce, in cele din urma, l-a dus la stapanirea unei mari varietati de discipline ezoterice, sub indrumarea mai multor maestri, inclusiv a maestrului I Yun, maestrului Meugi, maestrului Cheng Yao Lun si maestrului Pan Yu. Pentru a intelege mai bine mecanismele ce stau la baza energiei vindecatoare, el a studiat, de asemenea, medicina si anatomia occidentala.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
oamenii timpului

Înalt Patronaj Regal pentru Campania „Oamenii Timpului”

Next Article
de ce

Cărți cu Libertatea: Colecția Junior De ce și Bucurii Duhovnicești (25 martie 2016)

Related Posts

Total
0
Share