fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Alimente care ucid creierul. Cerealele, zaharul si alti carbohidrati [Editura Litera, 2015]

alimente-care-ucid-creierulEditura Litera continua preocuparile in domeniul sanatatii si al hranei sanatoase si ne ofera o noua carte care ar trebui sa ne si ridice cateva semne de intrebare. “Alimente care ucid creierul. Cerealele, zaharul si alti carbohidrati” a aparut in luna februarie si ne propune un program de patru saptamani pentru pastrarea sanatatii creierului, care nu presupune recurgerea la medicamente, ci strategii simplu de pus in aplicare, retete delicioase si obiective la indemana tuturor. Cu noul stil de viata, ne vom simti mai tineri, vom fi capabili sa depasim mai usor perioadele stresante, vom fi motivati sa ramanem activi si sa relationam cu ceilalti si vom fi mai fericiti si mai eficienti.

Cartea “Alimente care ucid creierul. Cerealele, zaharul si alti carbohidrati” poate fi cumparata cu reducere de aici.

Oamenii se tem de dementa mai mult decat de moarte sau de cancer si cred ca aceasta este inevitabila. Renumit neurolog, autorul ne arata insa ca destinul creierului nu depinde de genele noastre, ci de ceea ce mancam. Pornind de la dovezi stiintifice, el ne dezvaluie un adevar inspaimantator: carbohidratii ne distrug creierul si sunt la originea a numeroase probleme de sanatate – boala Alzheimer, ADHD, epilepsia, anxietatea, durerile cronice de cap, depresia, scaderea libidoului sunt doar cateva dintre acestea.

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

50% reducere la cartile pentru copii de la Editura Genesis

Next Article

Carti cu Libertatea pentru femei: "In cautarea adevarului" de Sandra Brown

Related Posts

Total
0
Share