fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Amintiri din restul vietii mele”, de Radu Marculescu (Editura Humanitas)

amintiri-din-restul-vietii-meleRadu Marculescu (1915–-2011) si-a povestit perioadele de detentie (1942–-1951 si 1959–-1964) in doua volume ale caror titluri vorbesc de la sine: Patimiri si iluminari din captivitatea sovietica si Marturii pentru Judecata de Apoi adunate din gulagul romanesc (Humanitas, 2010 si 2012).

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=184f69294&unique=fc8088fde”]Cumpara cartea de aici[/button]

In cartea pe care a scris-o pana in ultimele lui zile, autorul isi aminteste de intamplari si intalniri semnificative din afara anilor de patimiri. Capitolele scurte, inlantuite in ritmul rememorarii, evoca momente pitoresti, cu parfum de epoca, din copilarie, episoade amuzante sau dramatice din adolescenta si prima tinerete. O selectie de fotografii si facsimile din arhiva familiei confera un plus de autenticitate istorisirii.

Radu Marculescu isi incheie cu acest volum trilogia unei vieti traite frumos si deplin, in ciuda suferintelor indurate – sau poate tocmai de aceea.

 • [arrow_list]
  • Editura Humanitas, colectia “Memorii/Jurnale
  • Cuvant inainte de Gabriela Mociulschi Tanascaux
  • Postfata de Radu Serban Palade
  • ISBN 978-973-50-3982-0
  [/arrow_list]
bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Surprinde-ti prietenii de Paste cu retete minunate. Pana la 50% reducere la cartile de bucate

Next Article

Promotiile lunii aprilie in libraria online libris.ro

Related Posts

Total
0
Share