fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

“Amintiri si secrete” de Sandra Brown impreuna cu Libertatea pentru femei

amintiri-si-secreteAstazi, 2 octombrie, revista Libertatea pentru femei ne bookura cu romanul “Amintiri si secrete” de Sandra Brown, un roman plin de suspans care va va tine cu sufletul la gura pana la ultima pagina. Romanul impreuna cu revista poate fi achizitionat de la toate chioscurile de ziare la pretul de 9,99 lei.

Descrierea cartii:

Bellamy Lyston era doar un copil când Susan, sora ei mai mare, a fost ucisă în timpul unei tornade. Misterul a rămas neelucidat, căci furtuna a făcut să dispară nu numai probele de la scena crimei, ci și memoria lui Bellamy legată de acele momente devastatoare.

Optsprezece ani mai târziu, Bellamy scrie sub pseudonim o carte de mare succes, ce are la bază acele întâmplări. Dar când identitatea lui Bellamy este dezvăluită, ea devine ținta unui atacator necunoscut care vrea cu tot dinadinsul să se răzbune. Pentru a-l identifica, Bellamy trebuie să-şi înfrunte fantomele trecutului, printre care se numără şi Dent Carter, nesăbuitul iubit al lui Susan, unul dintre suspecţii în ancheta crimei.

Pe măsură ce sapă din ce în ce mai adânc în misterul ce înconjoară uciderea surorii ei, Bellamy descoperă lucruri tulburătoare… printre care și pasiunea de nestăvilit pentru Dent.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Agonie şi extaz (două volume), de Irving Stone

Next Article

Intalnire la Bucuresti cu Evgheni Vodolazkin, marea revelatie a literaturii ruse actuale

Related Posts

Total
0
Share