fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

“Angelica. Supliciul de la Notre Dame” de Anne Golon – cu Libertatea pentru femei

Angelica. Supliciul de la Notre DameDe vineri, 25 martie, revista Libertatea pentru femei ne aduce romanul “Angelica. Supliciul de la Notre Dame” de Anne Golon, al patrulea volum al seriei care o are ca eroina pe Angelica. Revista impreuna cu cartea pot fi achizitionate la pretul de 9,99 lei de la toate punctele de difuzare a presei.

Descrierea cartii “Angelica. Supliciul de la Notre Dame” de Anne Golon

1661. Într-un Paris al contrastelor, al bogăției opulente și al sărăciei crunte, al intrigilor de curte și al iubirilor trecătoare, o femeie luptă să-și salveze dragostea vieții.

Angelica are un singur gând, acela de a obține o audiență la rege pentru a pleda cauza lui Joffrey de Peyrac, soțul ei, închis pe motiv că încheiase un târg cu diavolul.
Căci în inima marelui oraș, magistrați înveșmântați în blănuri de hermină și avocați în robe negre au puterea de a decide asupra vieții și a morții. Pe altarul obscurantismului, Joffrey de

Peyrac, care pretinde că deține știința extragerii aurului din piatră, riscă să fie sacrificat într-un proces nedrept, la care Angelica asistă neputincioasă. Vor avea succes strădaniile ei? Sau va cădea și ea pradă asasinilor care o pândesc pe coridoarele Luvrului?

La o jumătate de veac de la debutul seriei ce a marcat generații de-a rândul, Anne Golon ne propune o nouă versiune a celebrei sale saga, care nu și-a pierdut nimic din puterea de seducție asupra cititorilor de pretutindeni.

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Care Santos

Scriitoarea Care Santos vine la Bucuresti in debutul aniversarii de 10 ani a colectiei ”Raftul Denisei”

Next Article
Tu esti contele dorit

Carti cu Libertatea: "Tu esti contele dorit" de Kelly Bowen

Related Posts

Total
0
Share