fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Antistres dus la extrem: cărți de colorat pentru iubitorii de pisici

Am mai spus-o și cu alte ocazii. Nu sunt mare fan al cărților de colorat, cred că activitatea asta, cât de antistres o fi ea, e mai potrivită unei vârste de care nu-mi poate fi decât dor. Am frunzărit câteva cărți de colorat pentru adulți, de curiozitate, ba chiar am și văzut una prin casă, luată de Andreea pentru o puștoaică. Sunt oarecum frumoase, le înțeleg rostul chiar dacă nu mă regăsesc în astfel de lecturi.

Interesant este că astfel de cărți sunt la mare căutare, ba chiar le regăsim și în topurile celor mai citite cărți. Cum microbul cărților de colorat a prins la public era și de așteptat să apară tot mai multe titluri, cu teme cât mai diverse. Așa ajungem și la titlul postării de astăzi, am văcut că există cărți de colorat și pentru iubitorii de pisici. Eu am descoperit două titluri, probabil mai sunt și altele, iar dacă nu cu siguranță vom avea și alte pisici de colorat în viitor :)

Libris are o vastă colecție de cărți de colorat pentru adulți. Cărțile au reduceri și transport gratuit. Le poți vedea aici.

Dar hai să vezi cărțile de colorat cu pisici pe care le-am descoperit:

Pisi antistres. Bloc de colorat

Pisi antistresCartea publicată în 2016, la Baroque Books & Arts. Are 72 de pagini, detașabile, după magica operațiune de colorare pot fi înrămate și frumos aninate de pereți. Așa, frumoasele pisici vor fi la înălțime. Cartea poate fi cumpărată cu reducere de aici.


Pachet: Pisici fanteziste – carte de colorat si relaxare pentru adulti + Relaxare pentru incepatoare

Iubitorii de pisici și cei pe care îi entuziasmează cărțile de colorat vor fi fermecați de această galerie de desene originale. Mai mult de 30 de pagini de portrete minunate de  pisici și pisicuțe într-o tapiserie de motive cu inimioare, flori și variate alte forme. Pisici fanteziste oferă o evadare într-o lume a relaxării profunde.

Relaxare pentru incepatoare. 46 de idei salvatoare e o jucarie plina de umor, o carticica pentru toate femeile care nu‑si vad capul de treburi, de dimineata pana seara.

Pachetul poate fi cumpărat cu reducere de aici.

Pisici fanteziste

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Burnout

Burnout. Strategii pentru prevenirea epuizarii profesionale, de Jorg Fengler

Next Article
Loredana

LOREDANA, concert caritabil la New York pentru educația copiilor din România

Related Posts

Total
0
Share