fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Buzz Books Litera: Ar fi trebuit să știi, de Jean Hanff Korelitz

Ar fi trebuit să știi

Un nou bestseller în colecția Buzz Books apare marți, 19 noiembrie: Ar fi trebuit să știi… dar acum e prea târziu, de Jean Hanff Korelitz.

Grace Reinhart Sachs trăiește viața pe care și‑a dorit‑o întotdeauna, dedicată soțului ei, medic oncolog pediatru la un spital important, fiului lor, Henry, și pacienților pe care îi primește la cabinetul ei de psihoterapie. Grace este, de asemenea, autoarea cărții aflate în curs de publicare Ar fi trebuit să știi, un volum în care îndeamnă femeile să aibă încredere în intuiția lor și să acorde atenție primelor impresii în relațiile cu bărbații.

Cu câteva săptămâni înainte de apariția cărții, o prăpastie se deschide însă în viața lui Grace: o moarte violentă, un soț dispărut și, în locul unui bărbat pe care credea că îl cunoaște, doar un șir de revelații teribile. În urma acestui dezastru amplu mediatizat, îngrozită de felul în care ea însăși nu a reușit să‑și urmeze propriile sfaturi, Grace trebuie să construiască o nouă viață pentru ea și pentru copilul ei.

„Provoacă zeii cu trufie și siguranță de sine și ei ți‑o vor plăti cu o lovitură tragică neașteptată – asta aflăm din thrillerul alert al lui Jean Hanff Korelitz… Korelitz scrie într‑o manieră familiară și angajată despre straturi sociale în care puțini au acces, dar în care urâțenia e la tot pasul.“ – VANITY FAIR

„Acest excelent thriller literar oferă detalii autentice dintr‑un Manhattan contemporan select… Un roman fascinant și seducător.“ – PUBLISHERS WEEKLY

„O analiză minuțioasă a claselor sociale superioare din Manhattan.“ – VOGUE.COM

Cartea Ar fi trebuit să știi… dar acum e prea târziu, de Jean Hanff Korelitz se va gasi la toate punctele de difuzare a presei cu preț special de 24.99 lei.

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Gaudeamus 2019

Evenimentele Grupului Humanitas la Gaudeamus 2019

Next Article
Corint

Editura Corint la Târgul de Carte Gaudeamus 2019

Related Posts

Total
1
Share