fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Arta adevaratei vindecari. Puterea infinita a rugaciunii si a vindecarii”, de Israel Regardie (Editura Mistica)

Israel-Regardie---Arta-adevaratei-vindecari-340x500De ce apar atât de des senzațiile de oboseală? De ce ne lăsăm compleșiți de gânduri negre și ne pierdem speranța? De ce ne sperie orice problemă de sănătate? Iată câteva dintre întrebările la care celebrul chiropractician și ocultist Israel Regardie a răspuns în această carte, una dintre cele mai cunoscute lucrări despre efectele concentrării în meditație.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=376c8694e&redirect_to=http%3A%2F%2Fmistica.ro%2Fnoutati%2Farta-adevaratei-vindecari.html”]Cumpara cartea cu reducere de aici[/button]

În căutarea liniștii interioare și a echilibrului, țeluri ale omului de ieri și de azi, Israel Regardie a conceput un volum ce a devenit baza multor tehnici de recuperare după o afecțiune psihică sau fizică. Prin exercițiile prezentate aici putem transforma rugăciunea sau orice dorinţă de îmbunătăţire a vieţilor noastre ori a celor dragi nouă într-un mijloc de schimbare extrem de eficient.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Oferte Horror de la Nemira! :-)

Next Article

20% reducere la noutatile Editurii Nemira

Related Posts

Total
0
Share