fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Arta de a citi gandurile”, de Henrik Fexeus

arta-de-a-citi-gandurileCu totii ne-am dori sa putem citi gandurile celorlalti. Aflam din noua carte aparuta la Editura Trei ca aceasta este chiar o arta. Personal cred ca arta adevarata este cea a citirii si deslusirii propriilor ganduri :) Oricum, cartea de fata ne ofera “stiinta” citirii gandurilor si a cum ne putem folosi de aceasta arta. Cartea este publicata in Colectia Psihlogie practica si a aparut in luna august 2014.

Cumpara cartea cu reducere, de aici.

Despre carte

Citirea gandurilor nu este un mit. Este o realitate. Doar ca este putin diferita de ceea ce isi imagineaza majoritatea oamenilor. Cu instrumentele pe care le ofera aceasta carte, vei afla imediat ce gandeste si simte cealalta persoana si vei putea sa-i influentezi gandurile si sentimentele. Cand vei observa expresiile afisate pe fata sa, ii vei descifra emotiile. Vei putea detecta imediat orice lipsa de onestitate sau minciuna. Vei invata sa fii atent la modul in care ceilalti isi folosesc limbajul corpului si vocea atunci cand comunica. Folosind acelasi limbaj al corpului si acelasi ton al vocii ca interlocutorul tau, vei obtine intotdeauna o comunicare limpede si o intelegere precisa a lucrurilor pe care doresti sa le impartasesti: la o intalnire romantica, la un interviu pentru angajare sau in familie.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Carti ieftine de la Editura Litera

Next Article

"Pazitoarea tainei", de Kate Morton [Editura Humanitas, 2014]

Related Posts

Total
0
Share