fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro
elefant.ro

Artistul Sabo: „America este tot mai ruptă de ceea ce iese de la Hollywood”

Pornind de la rezultatele unui sondaj realizat de „Hollywood Reporter”, care arată că 60% dintre americani nu știu să denumească un singur film care a intrat în cursa pentru Premiul Oscar, artistul Sabo a creat o serie de postere gigantice prin care ia în derâdere distanța dintre public și ceea ce se întâmplă în „Cetatea viselor”. Cu câteva ore înainte de marea decernare, imaginile de mari dimensiuni, pline de ironie, expuse în locuri bine țintite, au împânzit Los Angeles. Ca să fie sigur că mesajul nu scapă nimănui, Sabo a postat imaginile și pe pagina sa de Twitter.

Unul dintre posterele cele mai elocvente este cel în care este citat un personaj al lui Quentin Tarantino: „Toate aceste producții ale ticăloșilor sunt filme de nevăzut după cărți de necitit”. Mai departe, pe fațada unui chioșc care închiriază filme, apare mesajul „Yeah! Nici noi n-am plăti prețul întreg ca să vedem un film nominalizat la Oscar!”.

Artistul se declară un fost iubitor de filme, dar se simte nevoit să tragă un semnal de alarmă vizavi de distanțarea producțiilor din „Cetatea viselor” de americani: „America este tot mai ruptă de ceea ce iese de la Hollywood. Sunt sigur că mulți dintre spectator așteaptă ca filmele astea să intre la închirieri pentru că ei cred că nu valorează mai mult de 1,50 dolari”.

Sabo este cunoscut pentru atitudinea sa rebelă și felul acid în care tratează celebritățile și politicienii, lucru care s-a văzut mai ales pe timpul campaniei electorale pentru prezidențialele de anul trecut. Ulterior, s-a remarcat prin lucrări de street art cu direcție spre vedetele care amenințau că pleacă din SUA dat fiind rezultatul alegerilor, precum și spre acordul nuclear cu Iranul.

Roxana Ichim Istudor
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
top cărți

Ce cărți au cumpărat românii în ianuarie 2017 - comunicat Elefant

Next Article
Armada

Armada - Ernest Cline se întoarce cu o nouă aventură

Related Posts

Total
1
Share