fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Aş vrea să mă aştepte şi pe mine cineva, de Anna Gavalda (Editura Polirom, 2019)

Aş vrea să mă aştepte şi pe mine cineva

Aş vrea să mă aştepte şi pe mine cineva etse o nouă carte semnată de Anna Gavalda și apărută recent la Editura Polirom, în colecția Top 10+.

Cărțile autoarei de origine franceză, apărute în limba română, pot fi găsite aici.

Fiecare povestire din Aș vrea să mă aștepte și pe mine cineva este astfel gandită încat soarta fiecărui personaj să se decidă într-un unic moment crucial.

În Evenimentul zilei agentul comercial Jean-Pierre nu află de consecințele catastrofale ale unui moment de neatenție decât a două zi, din paginile ziarului Le Figaro.

Personajul feminin central din Catgut își decide singur viitorul în cele câteva secunde urmând unui incident traumatic. Iar când străinul misterios din Mici obiceiuri de pe Saint-Germain își verifică mesajele telefonice în timpul primei lor întalniri, eroina hotărăște să întrerupă sec o foarte posibilă și promițătoare aventură amoroasă.

Fiecare povestire este unică și proaspătă datorită abilității autoarei de a surprinde dragostea, dorința sau singurătatea condensate tocmai în aceste momente definitorii de maximă claritate, al căror impact trezește în cititor regretul că lectură s-a terminat atât de repede.

Cumpără cartea Aş vrea să mă aştepte şi pe mine cineva, de Anna Gavalda de la Elefant, Libris sau Cartepedia.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
WOW Sale

WOW Sale la Elefant - poți obține 40 de lei extra reducere

Next Article
Soția engleză

Recenzie la cartea Soția engleză, de Lauren Willig

Related Posts

Total
0
Share