fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Atitudinea este totul, de Jeff Keller (Editura Curtea Veche, 2018)

Atitudinea este totulDe curand, Editura Curtea Veche a publicat cea de-a 5-a editie a cartii Atitudinea este totul, de Jeff Keller, semn ca este o carte aflata inca la mare cautare. Noua editie este deja in librariile online si poate fi comandata la un pret foarte bun.

Vezi aici pretul cu reducere

De ce oare unii oameni reusesc in tot ceea ce-si propun, iar altii nu? Care este diferenta dintre ei si ce ar putea face cineva pentru a se numara printre invingatori?

Totul tine de atitudine, de capacitatea de a te imagina in postura de invingator, iar Jeff Keller ne ofera in cartea Atitudinea este totul exemple concrete de oameni care au reusit in viata doar pentru ca au pastrat in minte imaginea lor atingand obiectivele propuse. De pilda, C line Dion, atunci cand a fost intrebata daca si-a imaginat vreodata la inceputul carierei ca va vinde milioane de discuri si ca va canta in fata a zeci de mii de persoane in fiecare saptamana, a raspuns ca nu a fost luata prin surprindere de aceste lucruri, intrucat si le imaginase pe toate de la varsta de 5 ani. Prin urmare, oricine poate deveni un invingator, daca se vede in aceasta postura si daca are atitudinea potrivita.

Tot de Jeff Keller poti citi si cartea Pregatit pentru succes.

bogdan
Total
6
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
transport gratuit

Transport gratuit la orice comandă Elefant! (Doar azi, 23 martie 2018)

Next Article
Voucher Day

Voucher Day: 50% Reducere la mii de cărți (doar azi, 26 martie)

Related Posts

Total
6
Share