fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Atlas de anatomie. Morfologie. Functionare. Aspecte clinice

atlas-de-anatomie-morfologie-functionare-aspecte-cliniceExceptional prin modernitatea planselor cu 1300 de ilustratii de o rara calitate stiintifica. Cele 9 capitole acopera intreaga anatomie umana, inclusiv anatomia aparatului reproducator si a sistemului nervos, avand 50 de sectiuni anatomice cu reflectarea fidela a imagisticii medicale, note explicative succinte care sporesc informatia furnizata de reprezentarile grafice, prezentare conforma cu terminologia anatomica internationala. Didactic, dar placut si vivace, prezentul atlas este un instrument de cunoastere accesibil tuturor.

Cumpara atlasul cu reducere

Lucrarea imbina cel putin doua calitati necesare unui demers de o asemenea anvergura:

  • prezentare grafica de exceptie, care are si meritul de a cuprinde toate tipurile de structuri anatomice (oase, muschi, nervi etc.), dand astfel posibilitatea de a le invata in raporturile lor firesti;
  • viziune care, pornind de la morfologie, de la structuri anatomice, ajunge la functionalitatea acestora, pregatind studentul pentru abordarea succinta a aspectelor clinice.

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reducerile zilei. 2 octombrie 2014

Next Article

Carti ieftine pentru copii. Aventuri, basme si povestiri cu pana la 50% reducere

Related Posts

Total
0
Share