fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Aveți grijă de unde vă cumpărați ochelari de soare Ray-Ban

Ray-BanOnline se găsesc multe lucruri ieftine, dar și multe produse contrafăcute. Nu vă lăsați pradă prețurilor foarte mici la mărci foarte cunoscute, mai ales atunci când întâlniți astfel de oferte în magazine online obscure, necunoscute. Cel puțin în privința ochelarilor de soare, că-s Ray-Ban sau altă marcă, ne jucăm cu propria sănătate.

Am citit azi un articol despre o campanie făcută de Ray-Ban în România pentru a închide site-urile care comercializează ochelari contrafăcuți. Și sunt și ceva rezultate…

Dacă vreți ochelari de soare originali îi găsiți în magazinele fizice partenere cu acest brand, iar dacă preferați, totuși, să-i cumpărați la prețuri mai mici, online, vă recomandăm campaniile de la Elefant sau eMAG. Magazine de încredere, livrează doar produse originale. E vară, multă lume caută ochelari de soare, iar Ray-Ban e una dintre mărcile de renume în domeniu.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
10 lei cartea

10 lei cartea. Titluri interesante de la Editura Trei

Next Article

Reducerile zilei. 16 iunie 2016

Related Posts

Total
0
Share