fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Balada unicornilor, de Ledicia Costas (Editura Polirom, 2019)

Balada unicornilor

În colecția Junior a Editurii Polirom a fost publicată recent cartea Balada unicornilor, de Ledicia Costas, un titlu atractiv propus copiilor de peste 11 ani. Sunt însă și mulți adulți, cunoaștem și noi destui, care sigur vor găsi în povestea din Balada unicornilor un refugiu foarte bun din realitatea care uneori ne deanjează. O carte pe care o recomandăm cu drag, așa cum recomandăm și Domnișoara Bubble, un alt titlu frumos al scriitoarei Ledicia Costas.

La Școala de Invenții și Meserii merg cei mai străluciți tineri, capabili să inventeze case motorizate, pălării zburătoare și multe alte obiecte extraordinare.

Agata McLeod este una dintre cele mai bune eleve, dar există multe lucruri pe care nu le știe despre instituție… și despre propriul trecut. Tînăra inventatoare va trebui să pornească într-o călătorie spre începuturile lumii, plină de aventuri și de primejdii.

În Balada unicornilor, fantezia și știința se întrepătrund într-o confruntare necruțătoare ce aduce față în față corbi și unicorni.

Cartea Balada unicornilor, de Ledicia Costas poate fi comandată de la Elefant, Libris sau Cartepedia.

bogdan
Total
12
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Ucenicul arhitectului

Ucenicul arhitectului, de Elif Shafak (Editura Polirom, 2019)

Next Article
Ziua Cărților

Ziua Cărților 📗 Reduceri de până la 70%

Related Posts

Total
12
Share