fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Barbatii destepti prefera femeile inteligente

barbatii-destepti-prefera-femeile-inteligenteUn titlu adevarat, nu? Il poate contrazice cineva pe autorul cartii cu acest titlu? Cartea este noua aparuta la Editura Humanitas in Colectia Practic.

Vezi aici mai multe detalii

„Nu este usor sa-ti gasesti perechea ideala. Este vorba despre acel amestec perfect de atractie fizica, valori impartasite in doi si potrivire a personalitatilor. Probabil ai urmat ani de zile tot felul de sfaturi care nu ti-au adus nici un beneficiu, dar acum e momentul sa-ti schimbi atitudinea. Cartea de fata este acel ghid pe care-l cautai, creat special pentru femeile ca tine. E rezultatul cercetarilor, al sondajelor de opinie si al experientelor personale a mii de tineri, de ambele sexe si de toate rasele, informatii pe care le-am selectat si le-am comprimat in sfaturi practice adresate femeilor istete si cu o cariera infloritoare.“ – Christine B. Whelan

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Carte CADOU: "Cum am devenit un romancier celebru", de Steve Hely

Next Article

Happy Wishlist - Ziua decisiva

Related Posts

Total
0
Share