fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Book and Bed – hotel librărie în Tokyo

Mare și minunată este această lume. Mai ales atunci când la mijlocul întâmplărilor se află și ea, cartea, cea care o iubim atât de mult. Mi-a plăcut foarte mult îndrăzneala unor antreprenori niponi care, din dragoste față de carte, au construit un business aparte – Book and Bed – un hotel sub forma unei librării.

Librăriile din întreaga lume au devenit și locuri de relaxare și nu doar ”tarabe” ce vând cărți (am pus tarabe în ghilimele pentru a nu leza în niciun fel boema bouquiniștilor parizieni sau de aiurea). Japonezii de care vorbim au mers mult mai departe cu această idee și au construit Book and Bed, un hotel în toată regula sub forma unei librării.

Ca să înțelegem cât de serioasă este treaba, hotelul Book and Bed a luat naștere sub forma unei frumoase cooperări dintre o firmă de design (Suppose Design Office), o librărie (Shibuya Publishing Booksellers) și o agenție imobiliară (R-Store).

În Book and Bed, contra unui cost, desigur, iubitorii cărților pot rămâne și peste noapte în preajma lor, paturile fiind amenajate exact în rafturile de cărți. Mai multe detalii găsiți pe site-ul Book and Bed.

Mai jos găsiți și câteva fotografii cu Book and Bed, un hotel cum tare mi-aș dori să existe și pe la noi :)

Book and Bed

Book and Bed

Book and Bed

Book and Bed

Book and Bed

Book and Bed

Book and Bed

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
filme dvd

Filme pe DVD la doar 3 lei titlul

Next Article
fanbook

Discutie despre cartea Supravietuitorii la clubul de lectura Fanbook

Related Posts

Total
0
Share