fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

BookFashion: Cum se poartă cartea ”Otrava iubirii” de Eric-Emmanuel Schmitt

Inițiem de astăzi BookFashion – o nouă rubrică, de fapt o invitație la o ”joacă fashion”. Anuța este, să spunem, capul răutăților, ea este cea care-și va imagina zi de zi câte un outfit care să îmbrace o carte. Alegerile îi vor fi ghidate fie de autorul cărții, fie de unul dintre personajele acestuia, sau, de ce nu, de acțiunea cărții. Vă invităm, așadar, la altfel de povești, unele în care cartea se poartă. Bineînțeles, te provocăm, așa că așteptăm și creațiile tale. Ne poți scrie pe adresa contact@bookuria.info. Să vă purtați frumos!

Deschidem balul cu o frumoasă carte scrisă de Eric-Emmanuel Schmitt, despre care autorul ne spune: „Modelele de ieri nu sunt neaparat si cele de azi, in schimb pasiunea se dezlantuie cu aceeasi violenta si manie. In acest sens, Romeo si Julieta sunt si raman arhetipurile pasiunii eterne.“

otrava iubirii

  1. Otrava iubirii, de Eric-Emmanuel Schmitt (Editura Humanitas Fiction, 2015). Cartea poate fi cumpărată de la Libris sau Elefant.
  2. Rochie mini Nife (alegerea Anuței este pe turcoaz, dar sunt disponibile mai multe variante de culoare). Astăzi are 83% reducere. Detalii aici
  3. MAYA Geanta plic Lauretta (disponibilă în mai multe culori). Reducere de 68%. Detalii și preț aici.
  4. Sandale cu toc stiletto Dumond. Reducere de 45%. Detalii și preț aici.
bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Razboiul nu are chip de femeie

Războiul nu are chip de femeie, de Svetlana Aleksievici (fragment)

Next Article
Poftă de ciocolată

Pofta de ciocolata, de Care Santos

Related Posts

Total
0
Share