fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Bookquizz. Cât de bine îl cunoști pe Guillaume Musso?

Pentru bookquizz-ul de astăzi ne-am propus să vedem câți dintre prietenii noștri îl cunosc mai în amănunt pe celebrul autor Guillaume Musso. Romanele sale au fost publicate în peste 37 de țări și s-au vândut în peste 20 de milioane de exemplare.

Dacă ai fost curios/curioasă să afli mai multe despre acest autor contemporan, cu siguranță întrebările de mai jos nu-ți vor părea extrem de dificile. Dacă nu știi răspunsurile, le găsești ușor, biografia lui Guillaume Musso se găsește prin mai multe cotloane ale internetului.

Până la urmă rubrica noastră, bookquizz, are și această menire: de a vă face curioși, de a vă îndemna să citiți mai mult și despre autorii cărților pe care le iubim.

Cărți scrise de Guillaume Musso și publicate în România se găsesc la eMAG, Libris sau (am văzut că multe dintre ele nu mai sunt disponibile, însă cu siguranșă în acest an vor fi reeditări). Mult succes la bookquizz-ul de astăzi, suntem curioși să vedem câți dintre voi știu răspunsurile corecte.

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
trendy men

Fulare Trendy Men, by Hannibal Laguna, împreună cu Gazeta Sporturilor

Next Article

Reducerile zilei. 13 ianuarie 2016

Related Posts

Total
0
Share