fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Bridget Jones: La limita rațiunii, de Helen Fielding

Bridget Jones: La limita rațiuniiAți văzut cu siguranță celebrele filme din seria Jurnalului lui Bridget Jones. Ce ați zice de o continuare? Editura Polirom a publicat recent o nouă carte semnată de Helen Fielding: Bridget Jones: La limita rațiunii.

Cartea reia povestea din Jurnalul lui Bridget Jones, exact după patru săptămâni de la data în care ne abandonase. Pe lângă faptul că bărbatul la care visase atât de mult votează cu Partidul Conservator, Bridget nu se simte în apele ei, mai ales când descoperă că este pusă în situația de a împărți spațiul intim cu altcineva. Realizează că nu mai poate să stea în baie atât cât ar avea chef, că nu mai poate să folosească întotdeauna toaleta… Toate par însă mici nimicuri atunci când în scenă apare ticăloasa Rebecca, o femeie frumoasă pusă pe cucerit bărbați și fără nici o urmă de morală atunci când vine vorba să seducă iubitul unei prietene. Din fericire, Bridget are o mulțime de alte probleme care să o distragă: mama ei tocmai s-a întors cu un nou iubit dintr-o excursie în Kenya, prietenii ei cei mai buni, Jude, Shazzer și Tom, sint copleșiți ei înșiși de probleme, apartamentul abia se mai ține, un fost iubit, tânăr de încredere, tocmai s-a întors în viața ei, cineva o amenință cu moartea…

Un roman distractiv și antrenant, o carte excelentă pentru o lectură de weekend.

Cartea Bridget Jones: La limita rațiunii, de Helen Fielding poate fi cumpărată cu reducere de aici.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
365 de activități științifice și distractive

365 de activități științifice și distractive, de Minna Lacey

Next Article
Și dacă e adevărat

Viața ca o treaptă a speranței

Related Posts

Total
0
Share