fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Bridgerton. Oferta unui gentleman. Povestea lui Benedict, de Julia Quinn (Editura Litera, 2021)

Bridgerton

Lady Bridgerton organizează un bal mascat la care Sophie Beckett nici nu speră că va putea ajunge.

Sophie este fiică de conte dar, cu toate astea, nu a fost niciodată recunscută și poartă cu ea o mare tristețe: ani la rând a fost servitoarea personală a mamei vitrege.

Cumpără cu reducere

Chinul ei pare să fi luat sfârșit în momentul în care ajunge la bal, asemeni Cenușăresei, mai ales că acolo îl va întâlni pe “Făt-Frumos”, alias Benedict Bridgerton.

„Julia Quinn are reputația creării de dialoguri spirituale și de personaje încântătoare, și nu se dezminte nici în acest roman absolut adorabil.“ Lois Faye Dyer

Când se apropie miezul nopții, ea știe că visul s-a terminat și trebuie să se întoarcă supusă la viața nedreaptă pe care mama vitregă nu se sfiește să i-o impună, chinuind-o și umilind-o ani la rând.

După o vreme Benedict întâlnește o servitoare a cărei frumusețe i se pare, straniu, atât de familiară… Cu ani în urmă își jurase să o găsească pe tânăra necunoscută de la bal, din acea noapte, și rămăsese orb la fermecele oricărei fete care ar fi încercat să îi atragă atenția.

Îi va oferi Benedict inima tinerei servitoare, pe care reușește să o salveze dintr-o situație neplăcută?

Cartea Bridgerton. Oferta unui gentleman. Povestea lui Benedict, de Julia Quinn a apărut la Editura Litera și poate fi cumpărată cu reducere de aici.

Silvia Filip
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
elefantFest

Ediția a treia a elefantFest a găzduit un număr record de evenimente: 125 de lansări de carte cu autori români și străini

Next Article
Fata de pe stâncă

Fata de pe stâncă, de Lucinda Riley (Editura Litera, 2021)

Related Posts

Total
0
Share