fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Bufonul de aur, de Robin Hobb

Bufonul de aurEditura Nemira ne aduce a doua carte din Trilogia Omul Arămiu, de Robin Hobb. Bufonul de aur ni-l aduce în prim plan pe Fitz care a fost convins să se întoarcă la curte ca servitor al Lordului Auriu, nimeni altul decât Bufonul deghizat. În secret, el îl va iniția pe Prințul Dutiful în tainele magiei.

Pacea rămâne fragilă, iar nunta aranjată dintre Dutiful și prințesa din Insulele Străine este o alianță crucială care trebuie menținută.

Trilogia este splendidă, iar dacă nu ați citit prima carte, Misiunea Bufonului, o puteți cumpăra de aici la jumătate de preț.

Bufonul de aur se bookură și de o copertă deosebită, îmi aduc aminte că am apreciat stilul acesta de copertă încă de la primul volum al trilogiei. Nemira continuă să facă o treabă excelentă în domeniul cărților SF și Fantasy, dovadă și încrederea pe care o acordă unei scriitoare ca Robin Hobb.

A doua cartea a Trilogiei Omul Arămiu, Bufonul de aur, poate fi cumpărată la un preț special de aici.

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
A doua carte de la Vama Veche

Regizorul Cristian Pepino revine cu A doua carte de la Vama Veche

Next Article
Happy Day

Cărți ieftine: Happy Day - 12 ore de reduceri WOW (16 iunie 2016)

Related Posts

Total
0
Share