fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Burnout. Strategii pentru prevenirea epuizarii profesionale, de Jorg Fengler

BurnoutLa Editura Trei, in colecția Psihologie practică, a apărut de curând cartea Burnout. Strategii pentru prevenirea epuizarii profesionale, de Jorg Fengler. Epuizarea profesională este una dintre ”bolile” cu care ne confruntăm în aceste vremuri când termenele limită, presiunea permanentă de la serviciu, dar și atitudinea unor șefi mai puțin inspirați conduc la o erodare constantă a optimismului angajaților, ceea ce se traduce în rezultate personale slabe și, implicit, probleme pentru companie.

Cartea Burnout. Strategii pentru prevenirea epuizarii profesionale ofera angajatilor 25 de masuri eficiente si usor de aplicat pentru o profilaxie, la nivel individual, a epuizarii cronice. Practicabile oricand (in pauza de masa sau in drum spre casa) si in orice conditii, tehnicile de preventie a burnoutului includ indrumari privind atenuarea tendintelor perfectioniste, renegocierea relatiilor de serviciu, ritmarea timpului, claritatea in gandire si centrarea pe un singur scop si relaxarea meditativa de tip mindfulness.

Jorg Fengler este psihoterapeut si formator-supervizor la Institutul de Psihologie Aplicata din Bonn. A scris carti despre adictii, dinamici de grup si organizatii disfunctionale.

Cartea Burnout. Strategii pentru prevenirea epuizarii profesionale, de Jorg Fengler poate fi cumpărată cu reducere de aici.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Revista UZP

Revista UZP nr. 2 sau de ce printul este de neînlocuit

Next Article
Pisi antistres

Antistres dus la extrem: cărți de colorat pentru iubitorii de pisici

Related Posts

Total
0
Share