fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Ca sa nu “doara” prea tare inceputul scolii, cumpara-i o jucarie :)

Enuntul din titlu este un truc folosit de tot mai multi parinti, pentru a atenua putin socul sfarsitului de vacanta. Se tatoneaza terenul cu cateva saptamani inainte si se incearca, din vorbe, sa se afle cam care este jucaria pe care si-ar dori-o cel mai tare. Un bun prilej de achizitie impreuna cu tot ce este nevoie pentru scoala: hainute, rechizite, manuale, ghiozdan etc.

Astfel, cel mic va percepe foarte corect mesajul si va privi pozitiv experienta inceperii anului scolar. Mesajul este clar: da, incepe scoala, dar asta nu inseamna ca nu o sa te mai joci. Uite, ti-am luat chiar si jucaria pe care ti-o doreai foarte tare… Este un mic truc care aduce magie si armonie. Bineinteles, ne respectam blazonul si, pe lanaga o jucarie, chiar va sfatuim sa mai luati si o carticica de copii. Completeaza minunat pachetul.

Si pentru ca vorbeam de jucarii, aveti o reducere de 25% la absolut toate jucariile de aici. Trebuie doar sa folositi in pagina de comanda codul TOYS3188.

Pentru mai multe jucarii cu reduceri, va sugeram sa vedeti si promotiile de aici.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Gaseste-ti visul", de Nora Roberts [Editura Lira, 2014]

Next Article

"Insula delfinilor albastri", de Scott O'Dell (Editura Arthur, 2014)

Related Posts

Total
0
Share