fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cadouri pentru copii isteti de la Libris

Acum ceva vreme Libris ne anuntase ca isi imbogateste oferta si cu alte produse. Lucru care s-a si intamplat, asa ca Libris a devenit o destintatie interesanta nu doar pentru achizitionarea de carti, ci si de alte lucruri frumoase. Cum este vremea cadourilor, Libris ne propune reduceri bunicele si la jocuri Lego.

Fata de alte magazine care nu lucreaza cu stocuri de produse, Libris ar trebui sa fie o alegere prioritara. Intotdeauna mi-a placut la ei faptul ca se bazeaza pe propriul depozit (unul foarte mare) si ca vand din stocurile pe care le au la ei in ograda. Asta inseamna ca ceea ce ne dorim de la ei ne si ajunge destul de repede (in medie, toate comenzile pe care le-am in acest an la Libris au ajuns in 2, maxim 3 zile).

Asa ca daca intentionati sa luati pentru copii si cate un joc Lego, poftiti aici si profitati de reduceri, dar, mai ales, cumparati cu incredere – cadourile ajung la timp. Mai mult, orice lucru cumparat de la Libris este livrat gratuit, fara nicio cheltuiala pentru transport.

lego libris

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Anul acesta are cine să te ajute la alegerea cadourilor!

Next Article
domnisoara einstein

Domnişoara Einstein, de Philip Sington

Related Posts

Total
0
Share