fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

“Caietul Mayei”, de Isabel Allende (Editura Humanitas)

caietul-mayei_1_produsPenduland intre SUA si Chile, impletind mai multe fire narative, Caietul Mayei este o carte despre vindecare: de amintiri cosmaresti, de dezamagiri, dar mai ales de dependenta de droguri. Pentru a scapa de infernul heroinei, tanara Maya Vidal se refugiaza pe o mica insula din arhipelagul Chile, printre oameni simpli, dominati de lumea magica a miturilor, care descopera tarziu si fara prea mare entuziasm deliciile si imperativele modernitatii si isi abandoneaza cu greu traditiile.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=184f69294&unique=11cc6366f”]Cumpara cartea[/button]

Acolo, in comunitatea sudata si generoasa, ajutata de dragostea familiei aflate la mii de kilometri departare si de solidaritatea strainilor de langa ea, Maya isi va recapata echilibrul si increderea in sine si in ceilalti, pentru ca va afla, in ciuda grelelor incercari prin care trece, ca nimeni nu este singur pe lume.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Ghid de shopping oferit de revista Unica.ro

Next Article

"Lasa-te de fumat in 30 de zile. Fara stres! Definitiv!", de Dr. Daniel F. Seidman (Editura Litera)

Related Posts

Total
0
Share