fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Calea naturală către o greutate ideală, de Norman W. Walker

Calea naturală către o greutate idealăCărțile care ne ajută să mâncăm corect, ba chiar să și slăbim ”sănătos” sunt nu doar în număr foarte mare, dar și foarte diverse ca și propuneri, scheme și alte cele ce ar trebui să ne facă să ne simțim mult mai bine în pielea noastră. Întotdeauna am spus că astfel de cărți sunt utile doar atunci când sfaturile propuse se pliază perfect pe modul nostru de viață. Nu încercați niciodată lucruri care nu vă sunt la îndemână doar în virtutea unor ”promisiuni” că peste noapte veți ajuunge să fiți altcineva. Nu ține. Cartea Calea naturală către o greutate ideală scrisă de Norman W. Walker și publicată recent la Editura ALL ne propune un drum simplu către greutatea ideală, bazat pe o alimentație sănătoasă, corect gândită.

Cartea o puteți cumpăra cu reducere semnificativă de aici.

Suntem ceea ce mâncăm. Celulele și țesuturile organismului nu se pot regenera decât cu ajutorul alimentelor pe care le ingerăm și al băuturilor pe care le consumăm. Alimentele create de Natură sunt singurele care ajută organismul să funcționeze la eficiență maximă, fără să se confrunte cu problema greutății în exces. Pentru că teoriile și remediile omului sunt complicate, iar căile Naturii sunt simple.

Autorul cărții Calea naturală către o greutate ideală, unul dintre cei mai importanți nutriționiști din lume, a trăit 99 de ani, punând în practică rezultatele cercetărilor sale. Dăcă ești în căutarea secretului pentru o viață lungă într-un corp sănătos, posibil să fi găsit cartea potrivită!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Poştaşul sună întotdeauna de două ori

Poştaşul sună întotdeauna de două ori, de James M. Cain

Next Article
Bătrâna canapea albastră

Bătrâna canapea albastră…, o colecție de povestiri comice

Related Posts

Total
0
Share