fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Campania ”București zâmbește” dorește să readucă zâmbetul pe fețele bucureștenilor

Centru de Terapie prin Râs Mandarin are nevoie de sprijin pentru a readuce bucuria pe chipul bucureștenilor.

zambete

Campania ”București zâmbește” dorește să readucă zâmbetul pe fețele bucureștenilor. Anul trecut am adus zâmbetul pe buze multor copii, bătrâni, femei sau cupluri pe care i-am întâlnit în parcurile Bucureștiului. Este incredibil ce poate face un răvaș cu un gând bun, un balon al copilăriei și o poză care imortalizează fericirea pe chipul unui om. Optimismul și bucuria lucrurilor simple sunt secrete care ne mențin pe linia de plutire, într-o societate plină de probleme, de aceea noi le cultivăm și dorim să le reamintim oamenilor le folosească ori de cât ori au nevoie de ele.

Dacă au parte de  contextul potrivit oamenii se deschid iar intrarea în joc prin extragerea unui răvaș cu un gând bun și primirea unui balon îi ajută să se gândească la propria viață și să simtă că încă exista lucruri mici, simple, care aduc bucurie.

Am decis să continuam și anul acesta campania, de data aceasta avem și un sprijin: platforma crestemidei.ro este alături de noi! Haideți să-i ajutam împreună pe ceilalți să redescopere zâmbetul și speranța.

Tot ceea ce aveți de făcut este să vă logați și să ne susțineți! Sau să dați mai departe! J

Găsești detaliile aici: http://crestemidei.ro/Bucurestizambeste?locale=ro

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Inserturile saptamanii impreuna cu Libertatea si Libertatea pentru Femei

Next Article

Te lasam sa citesti in rochite de club urcata pe boxe o luna intreaga!!!

Related Posts

Total
0
Share