fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro
elefant.ro

Când înfloresc caișii, de Gina Wilkinson (Editura Litera, 2021)

Când înfloresc caișii

Despre cartea Când înfloresc caișii, de Gina Wilkinson

În Când înfloresc caișii, Huda este secretară la Ambasada Australiei din Bagdad și viața ei este sub semnul spaimei în fața persecuțiilor poliției secrete – mukhabarat – care urmărește să afle orice informație ce ar putea fi folosită împotriva Americii și a aliaților săi.

Vezi preț cu reducere

Vântul ce bate dinspre deșert face ca frunzele caișilor să foșnească în grădina Hudei și anunță parcă apropierea unor musafiri nepoftiți.

Huda respectă ceea ce i s-a ordonat pentru că nu dorește ca fiul ei adolescent să fie în pericol. În acest context se apropie de Ally Wilson, soția viceambasadorului, chiar dacă nu vrea să devină informatoare.

Dar Huda nu are de unde să știe că Ally deține secrete primejdioase.

„Secretele și minciunile intense se împletesc la fel de strâns precum parfumul florilor de cais și fumul de narghilea. Wilkinson întrețese, cu detalii convingătoare, miasma fricii și a distrugerii ce au caracterizat regimul lui Saddam Hussein. Personaje complexe și intrigi cu miză mare.“ –  Publishers Weekly

„Un roman extrem de antrenant și de o importanță profundă, scris de o povestitoare desăvârșită. Gina Wilkinson pune accentul pe umanitatea din mijlocul unui conflict violent. Iar experiența personală a autoarei transpare din fiecare pagină a acestei cărți tulburătoare, dramatice și, mai cu seamă, pline de speranță.“ Susan Wiggs

Rania, fiică de șeic, prietena din copilărie a Hudei, face eforturi să își apere fiica și să supraviețuiască, pentru că averea familiei s-a dus.

Romanul plin de suspans este povestea a trei femei curajoase care se confruntă cu probleme complexe sub regimul opresiv al unui dictator fără milă.

Cartea Când înfloresc caișii, de Gina Wilkinson a apărut la Editura Litera și poate fi comandată de aici.

Silvia Filip
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Bookilipir

Bookilipir Litera - reduceri de până la 70% la mii de cărți

Next Article
Inimă salvată

Inimă salvată, de Eva Carter (Editura Litera, 2021)

Related Posts

Total
0
Share