fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cand vrei sa cauti o carte, te uiti dupa carti

elefant_nastrusnicCu siguranta stii ultima mutare a elefantului, transformarea lui din librarie online in mall pentru intreaga familie. Am vazut pe net pareri de toate felurile legate de aceasta schimbare. Sunt persoane care agreeaza faptul ca de acum elefantul este implicat si in zona fashion, dar si oameni care s-au aratat chiar indignati de faptul ca locul lor favorit de cumparat carti este acum amestecat si cu alte produse. Cum toata lumea are dreptate singura modalitate care ne ramane este selectia. Din cateva clickuri putem avea in fata doar ce ne intereseaza de la elefant, desi recomandarea noastra merge si spre a vedea macar din cand in cand promotiile chiar si la haine (am descoperit acolo colectii faine, la preturi foarte scazute).

Cum spuneam, daca salvezi acest link, ai acces direct in zona campaniilor Happy Days unde se vorbeste doar de carti. Pe aici, de asemenea, este poarta de intrare in libraria elefant. Astfel de shortcuturi iti poti crea si singur, chiar pentru categoriile de carte care te intereseaza mai mult.

Si elefantul ar putea face un efort si sa ne ofere posibilitatea de a selecta tipul de newsletter pe care vrem sa-l urmarim. Mie a inceput sa-mi fie dor de newsletterele dedicate cartilor. Erau chiar faine.

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Pana la 61% reducere la cele mai spectaculoase titluri Polirom

Next Article

250 de carti Rao cu pana la 45% reducere

Related Posts

Total
0
Share