fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cântarea asasinului de M.G. Vassanji, roman în top vânzări la Litera.ro

Literatură de top la litera.ro. Ne uităm prin topurile vânzărilor afișate de comercianții de cărți online și suntem surprinși de faptul că multe dintre cărțile aflate în topul preferințelor cititorilor sunt titluri serioase. Eram obișnuiți ca astfel de topuri să țină drept cap de afiș romanele de divertisment, acea lectură ușoară de week-end.

Despre carteA Cântarea asasinului de M.G. Vassanji

După sângeroasele conflicte între hinduiști și musulmani care au cuprins vestul Indiei în anul 2002, Karsan Dargawalla, fiul unui lider spiritual, păzitorul altarului unui sufist medieval, începe să spună povestea familiei sale și a altarului acum distrus.

carte in top la litera.roÎn anii 1960, tânărul Karsan, deși menit să devină, la rândul său, lider spiritual, nu-și dorește decât să fie un om „obișnuit”, să meargă la şcoală, să joace cricket, să curteze fete de vârsta sa, să călătorească. Când este admis la Harvard, inevitabilul conflict între chemarea lumii celei mari și dorința tatălui de respectare a tradiției nu mai poate fi oprit.

Karsan își alege drumul său și se rupe de familie. După treizeci de ani însă, moștenirea sa îl bântuie în moduri cu totul neașteptate. O poveste de o mare încărcătură istorică și emoțională, a unui om prins între vechi și modern, între moștenire și descoperire, între datorie filială și dorințe personale de nestăpânit, Cântarea Asasinului este balada unei vieți schimbate irevocabil.

Copertă: broşată, cu clapete
Data apariţie: mai 2012

 

Preț: 29.90 lei dacă o cumperi online.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Manuale școlare și auxiliare pentru început de școală: clasa I

Next Article

Ultimele 2 zile in care puteti participa la concursul «Rodica Elena Lupu, Ioana Sandu și Radio România Online vă premiază!»

Related Posts

Total
0
Share