fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

“Capcana dragostei” de Kelly Bowen, impreuna cu ziarul Libertatea

capcana dragostei

De sambata, 3 octombrie, ziarul Libertatea ne aduce ca insert romanul “Capcana dragostei” de Kelly Bowen, un nou volum al colectiei “Iubiri de poveste”. Romanul poate fi achizitionat impreuna cu ziarul Libertatea la pretul de 13,99 lei de la toate punctele de difuzare a presei.

Descrierea cartii:

Pentru William Somerhall, duce de York, viaţa de aristocrat burlac pare perfectă: bani, cai de curse şi libertate. Până ce, iritat de exentricităţile mamei lui, decide să se mute la reşedinţa acesteia pentru a pune ceva ordine în viaţa ei. Descoperă însă că ducesa are şi alte preocupări, ajutată de misterioasa domnişoară Jenna Hughes care pare prea frumoasă şi inteligentă pentru a-şi irosi anii tinereţii ca doamnă de companie a unei văduve. Se pare că îndatoririle Jennei vizau nu atât saloanele ducesei, cât grajdurile bine puse la punct şi mai ales caii pursânge care păşteau pe pajiştile din jurul conacului.

Tânărul duce de York începe să înţeleagă că lucrurile nu sunt aşa cum par, iar graniţa dintre bine şi rău poate deveni foarte subțire. Alături de Jenna, femeia fascinantă la care visa de ceva timp, se trezeşte prins în mijlocul unor intrigi şi evenimente care îl vor schimba pentru totdeauna.
Săptămâna strălucitoare a curselor de cai de la Ascot devine un carusel de emoţii, descoperiri şi victorii neaşteptate. Oare va fi şi iubirea una dintre acestea?

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Intalnire la Bucuresti cu Evgheni Vodolazkin, marea revelatie a literaturii ruse actuale

Next Article

Biblia pierdută, de Igor Bergler

Related Posts

Total
0
Share