fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Captiv in Labirint”, de James Dashner (Editura Litera)

captiv-in-labirintCaptiv in Labirint e primul volum dintr-o trilogie antiutopica situata de James Dashner intr-un viitor neclar, rezultat al unui dezastru planetar. Volumul urmeaza toate regulile literaturii.

Cumpara cartea cu reducere de aici

Distopiene: situarea actiunii in viitor, prezenta unei forme de opresiune sociala, conformarea la anumite reguli cu exceptia unui personaj care incearca sa iasa din ordinea stabilita, o supraveghere constanta din partea unei puteri exterioare, memoria individuala inlocuita sau stearsa.

Personajul principal, Thomas, se trezeste intr-un loc necunoscut numit Glade, amnezic si infricosat, alaturi de alti baieti – toti adolescenti – aflati in aceeasi situatie. Aici descopera, rand pe rand, ca noua sa casa e de fapt un labirint urias, cu ziduri de piatra care se misca in timpul noptii, facand rezolvarea sa aproape imposibila; ca in labirint se ascund niste monstri-roboti – Durerosii – care ii ataca si ii determina sa treaca printr-o Transformare.

Dureroasa; ca sunt fortati sa locuiasca in Glade de catre niste Creatori despre care nu-si amintesc nimic. Thomas si tovarasii sai, alaturi de Teresa – singura fata din intregul grup – trebuie sa rezolve labirintul si sa gaseasca drumul spre casa cu orice pret.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Sa-mi dai de stire", de Pino Roveredo (Editura RAO)

Next Article

64 de carti cu bun gust pentru o masa de Craciun perfecta

Related Posts

Total
0
Share