fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Care-i Editura ta de suflet?

book-monsterFiecare lectura isi are propriul inceput. Intai se incepe pe sine, forfotind prin mintea celui ales sa o si scrie, apoi, litera cu litera, se infiripa in mintile celor poate doar atrasi de colorata-i coperta. Pana la urma, important este ca o carte scrisa sa fie si citita.

Ne plimbam printre carti, fie ele si plimbari doar virtuale, pret de cateva ore, zi de zi. Sunt multe care ne atrag, dar si multe pe care le-am citi fie si doar din respect pentru cei care le fac. Avem si noi, cum altfel editurile noastre de suflet. O sa dau si exemple, pentru ca asa-i frumos. Cel mic este fan Arthur. Dar fan inrait nu gluma. La nici 7 ani a citit deja un raft de carti, cam tot ce a scos Arthur potrivit varstei lui si inca ceva de pe la altii.

Pentru noi, cei mari, Vremea si Herald sunt editurile care ne pun pe ganduri, dar care au si puterea de a ne inveseli serios. Le multumim din suflet pentru cartile pe care le editeaza, dar si, mai ales, pentru prietenia de care ne bookuram.

Nu avem cum sa enumeram toate editurile cu care avem o legatura sau alta. Respectam atat de mult munca tuturor incat le apreciem, pana la urma, in mod egal.

Doar sentimental suntem atrasi de cateva dintre ele, asa cum spuneam si mai sus. Ah, sa nu uit: toti ochii pe Litera. E ceva magic in editura asta. Sunt niste miscari tare interesante, amintesc in treacat cateva: site nou lansat pe la sfarsitul anului trecut, librarie deschisa si ea de curand, plus o multime de titluri foarte, foarte bune. Mai spun doar si ca este o editura foarte, foarte atenta la grafica. Pentru ca, nu-i asa, fiecare Litera conteaza!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Raftul de cultura generala cu doar 59 de lei (noua volume!)

Next Article

“Bagaje pierdute” a castigat Booksellers' International Book of the Year 2013

Related Posts

Total
0
Share