fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Carte cadou cu revista Avantaje: “Invata-ma sa simt”

carte-insert-avantajeIn luna Noiembrie, revista Avantaje ne ofera un cadou la alegere. Putem alege intre crema nutritiva vitaminizanta Doina sau cartea “Invata-ma sa simt” scrisa de Irina Alexandrescu. Cartea impreuna cu revista poate fi gasita la pretul de 8,90 lei.

,,Nu povestea în sine te ține cu sufletul la gură, ci complexitatea și precizia detaliilor cu care autoarea redă emoțiile intense pe care Laura le traversează în tot acest travaliu de înțelegere și asumare a trecutului personal.

Temele abordate sunt cu predilecție feminine, de la responsabilitatea sau iresponsabilitatea deciziilor pe care le luăm la un moment dat în viață, la problema vinovăției și a auto-culpabilizării, la conflictul dintre rațiune și pasiune care stă la baza oricărei alegeri. Orice femeie se va regăsi într-o măsură mai mare sau mai mică în aceste trăiri și va rezona mai mult sau mai puțin intens la procesul de conștiință pe care și-l autoimpune personajul principal”. – Daniela Palade Teodorescu – prefata ,,Invata-ma sa simt”

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Happy Day! 12 ore de super reduceri la carti! Vezi oferta

Next Article

Despre emotii...

Related Posts

Total
0
Share