fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carte cu Libertatea pentru femei: “O noapte de neuitat”, de Linda Howard

o-noapte-de-neuitatVineri, 7 Noiembrie, colectia “Carti romantice” distribuita cu revista Libertatea pentru femei ne aduce al treilea volum al seriei “Familia Mackenzie” scrisa de Linda Howard si anume “O noapte de neuitat”. Cartea impreuna cu revista vor putea fi achizitionate incepand de vineri la pretul de 9,99 lei.

Vezi aici promotiile la cartile romantice scrise de Linda Howard.

Descrierea cartii:

Ofiţerul SEAL Zane Mackenzie este un profesionist, cel mai bun în branşă. Lui îi revine misiunea de a o salva pe Barrie Lovejoy, fiica ambasadorului Statelor Unite în Grecia, ţinută ostatică de terorişti în Liban. Salvarea frumoasei tinere decurge ca la carte ‒ mai puţin noaptea de pasiune înnebunitoare pe care cei doi o trăiesc şi care încalcă toate regulile pe care Zane le-a respectat cu stricteţe până acum. Ajutat de echipa lui, Zane reuşeşte să ducă la bun sfârşit planul de evadare, însă nu fără a plăti un preţ pe măsură: este împuşcat şi se află la un pas de moarte, iar salvarea înseamnă pentru cei doi o despărţire forţată şi dureroasă. Curând, Zane realizează că lupta pentru dragoste este cea mai importantă misiune pe care viaţa i-a scos-o în cale până acum.

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

20 de lei reducere la cartile din Colectiile Adevarul

Next Article

Eveniment Herald: Traditii autentice pentru comunitatea contemporana

Related Posts

Total
0
Share