fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Carte la chioșc: Cum să obții prosperitatea. Pași de la a la z către o viață mai bogată

Cum să obții prosperitatea

Joi, 1 aprilie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Cum să obții prosperitatea. Pași de la A la Z către o viață mai bogată, scrisă de Deepak Chopra. Apărută la Editura Litera în colecția Introspectiv, Cum să obții prosperitatea. Pași de la A la Z către o viață mai bogată vă ajută să descoperiți secretul unei vieți prospere material și spiritual.

Cu înțelepciunea simplă și elegantă a unui adevărat guru, Deepak Chopra explorează în toată profunzimea ei conștiința bogăției și ne prezintă un plan clar prin care, pas cu pas, putem obține prosperitatea și împlinirea în toate domeniile vieții. Bogăția este starea noastră naturală, ne convinge el, căci universul fizic, în abundența lui, este de fapt creația unui câmp nelimitat al tuturor posibilităților. Pe baza unor pași simpli și a unor gesturi de zi cu zi, Cum să obții prosperitatea ne ajută să cultivăm acea conștiință a bogăției de care avem nevoie ca să ne conectăm la acest câmp și să realizăm orice ne dorim în viață.

Foto Blog Editura Litera

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Șase pălării gânditoare

Șase pălării gânditoare, de Edward De Bono (Editura Curtea Veche, 2021)

Next Article
Buymoresavemore

Buy More Save More - 50% reducere la cărți

Related Posts

Total
0
Share