fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carte pentru toti: Pe o singura voce, de Susanna Tamaro

Pe o singura voce

Pe o singura voce, un nou volum semnat de Susanna Tamaro apare în imprintul Carte Pentru Toți pe 4 noiembrie la toate punctele de difuzare a presei. Preț special 19.99 lei.

Povestirile din Pe o singura voce, prima carte de proză scurtă a Susannei Tamaro, explorează traumele istorice și emoționale aflate dincolo de conștiință și care amenință să izbucnească în viața de zi cu zi. Autoarea scoate la iveală, cu o mare claritate analitică, fantasme ale trecutului nostru care sălășluiesc în noi, ca indivizi și ca societate, desfigurându-ne umanitatea. Cinci povestiri ca un roman despre răul de a trăi, despre copilărie și amintire, simțăminte și înțelegerea poveștilor gingașe și atroce ale copiilor singuratici și nefericiți.

Câștigător al Premiului Internațional PEN, volumul Susannei Tamaro, autoarea bestsellerului Mergi unde te poartă inima, este o carte care însoțește maturizarea sentimentelor, revelarea adevărului și posibila renaștere.

Motivele succesului Susannei Tamaro sunt evidente. Are un farmec enorm… povestește cu simplitate și intimitate, tandru și evocator. Glasgow Herald

bogdan
Total
10
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
reducere

40% reducere la mii de cărți. Doar azi!

Next Article
cărți ieftine

Cărți ieftine, reduceri mari. Noutăți și bestseller

Related Posts

Total
10
Share