fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

O noua carte romantica impreuna cu Libertatea pentru femei: “Gradinile de cristal”

gradinile de cristalVineri, 24 Octombrie, Libertatea pentru femei ne bookura cu nou roman captivant scris de celebra autoare Amanda Quick. “Gradinile de cristal” este primul volum din seria Ladies of the lantern Street si ne va vrajii cu atmosfera incarcata de mister.

“După ce este victima unei agresiuni, Evangeline Ames închiriază o căsuță la țară, departe de străzile Londrei. Fascinată de energia paranormală a domeniului din vecinătate, nu se poate stăpâni să nu se strecoare deseori dincolo de zidurile acestuia pentru a-i explora enigmele. Atunci când viața îi este amenințată din nou, instinctul o îndeamnă să se adăpostească în grădini.

Lucas Sebastian nu ar putea să rămână vreodată indiferent când o femeie este în pericol, chiar dacă aceasta îi încalcă proprietatea. După ce reuşeşte să scape de agresor, Lucas îi explică tinerei necunoscute că nu dorește ca incidentul să devină public. Circulă deja destule zvonuri despre comoara îngropată pe teritoriul domeniului și despre experiențele botanice neobişnuite realizate de unchiul său. În scurt timp, descoperind că au un dușman comun, cei doi că decid să se alieze, pentru a rezolva împreună câteva mistere: Cine l-a ucis pe unchiul lui Lucas? Cine doreşte moartea lui Evangeline? Există într-adevăr o comoară ascunsă pe domeniu? Dar lucrurile se complică şi mai mult, când atracţia şi pasiunea dintre ei devin imposibil de ignorat.”

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Editura Humanitas ne ajuta sa intelegem mai bine strategiile politice

Next Article

Alege ce sa citesti! Castiga o carte la alegere!

Related Posts

Total
0
Share