fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carte tareee! Fotografiază-ți familia copiii, prietenii și animalele de companie

fotografiaza-ti-familia-copiii-prietenii-si-animalele-de-companie-2060Unul dintre fotografii de top de la National Geographic, Joel Sartore, a prins în obiectiv lupi cenușii, urși grizzly, viața sălbatică din Parcul Național Madidi din Bolivia și din zona tropicală Pantanal din Brazilia. Nimic din toate acestea însă nu se compară cu fotografiile făcute propriei familii în ultimii 20 de ani, pe care le-a strâns într-o arhivă neprețuită.

Cumpara cartea de aici!

De fapt, așa a luat naștere și această carte, unde sunt selectate câteva dintre cele mai bune fotografii ale familiei Sartore, fiecare cu propria poveste și cu propriile secrete. Asistat de fotograful și de scriitorul John Healey, Joel prezintă bazele unei fotografii reușite – subiectul, compoziția, lumina –, vă sfătuiește cum să alegeți o cameră foto potrivită, cum să imprimați și cum să arhivați fotografiile de familie.
Fără a fi un curs tehnic și impersonal, această carte bogat ilustrată, scrisă cu mult umor, oferă informații-cheie și demonstrează că oricine poate face fotografii frumoase cu puțin simț artistic și un subiect „trăsnet“. Trebuie doar să fiți pe fază și să stăpâniți câteva reguli simple, dar esențiale.
  • Format: 190×247
  • Număr pagini: 192
  • Data apariţie: septembrie 2012
  • ISBN: 978-606-600-630-9
bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cărturești participa la selectarea ofertei de carte pentru standul României de la «Salon du livre 2013»

Next Article

Apare «Aleasa», cartea a treia din seria «Cele noua vieti ale lui Chloe King» (Editura Leda)

Related Posts

Total
0
Share