fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Cartea Saruturilor, de Iv Cel Naiv

Cartea saruturilorIv cel Naiv revine cu nou volum la Editura Vellant. Impreuna cu ilustratorul Vali Petridean, autorii ne aduc Cartea Saruturilor, o carte care chiar ne vorbeste despre sarut.

Cartea poate fi cumparata cu reducere de la Elefant sau eMAG.

Cartea saruturilor strange intr-un volum 42 de tipuri de sarut traite chiar de cititori, puse in versuri de Iv cel Naiv si ilustrate de Vali Petridean. De la cel mai nevinovat la cel mai electrizant, de la cel mai familiar la cel mai spontan, de la pasiune la pupic, multe dintre saruturile traite sau imaginate de cititori se ragasesc aici. Cartea saruturilor nu e este doar pentru cei indragostiti: parinti, iubiti, bunici, prieteni sau copii veti descoperi poezia propriilor saruturi intre paginile ilustrate.

Incluse in cel de-al cincilea volum semnat de Iv cel Naiv si ilustrat de Vali Petridean, cele 42 de tipuri de sarut sunt de testat, rememorat, reinventat, povestit, repovestit, de citit si recitit.

In vacanta, pentru lecturi de seara, la cafeaua de dimineata, din dragoste pentru poezie, Cartea saruturilor rescrie povestile citilorilor sarut cu sarut

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Anul regal

Fragmente din volumul „Anul Regal. Jurnalul Jubileului de 150 de ani de la fondarea Casei Regale a României”

Next Article
Winston Graham

"Poldark. Delmeza" de Winston Graham - cu Libertatea pentru femei

Related Posts

Total
0
Share